×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers säkrar finalplats i Svenska Cupen – tog två raka kartor mot Ex-Finest

1
Jesper "JW" Wecksells mannar vann Svenska Cupen-semifinalen mot Ex-Finest.
Vi har vårt första finallag klara i Svenska Cupen. Det blir Eyeballers som säkrar den första finalplatsen efter att ha vunnit semifinalen mot ex-Team Finest med 2-0 i kartor.


Matchen inleddes på Eyeballers kartval Ancient och det var de rödklädda som tog ledningen genom vinst på kartan. Det var dock inte en lättköpt seger. Ex-Finest ledde med 9-6 efter 15 rundor men en strålande CT-sida gjorde att Eyeballers till slut kunde säkra kartvinsten med 16-14.

Robin "flusha" Rönnquist bjöd på en spektakulär kniv-kill i andra halvlekens pistolrunda men det var lagkamraten Jesper "JW" Wecksell toppade scoreboarden på Ancient med 26 frallor.

Lagen fortsatte att hålla jämna steg med varandra på Dust2. Ex-Finest kunde gå till halvtidsvila med 8-7, men tappade den direkt i andra halvan när Eyeballers vann pistolrundan. Eyeballers drog ifrån och säkrade ett övertag men Ex-Finest kom igen och det blev ytterligare en rysare. Till slut kunde Eyeballers säkra vinsten återigen med siffrorna 16-14.

Segern innebär att Eyeballers spelar final imorgon mot vinnaren i kvällens andra semifinal mellan Ninjas in Pyjamas och Lilmix. För Ex-Finest blir det istället bronsmatch mot förloraren i kvällens semifinal.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..