×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Team Spirit klara för Legend Stage

1
Efter en jämn match vinner Team Spirit mot Cloud9 med 2-1 i kartor.
Team Spirit till LEgend Stage efter 2-1 i kartor mot Cloud9


Så var det dags att bestämma vilka som skulle gå direkt till Legend Stage och vilka som skulle behöva kämpa sig igenom Challanger Stage mellan Team Spirit och Cloud9 i Rio. En markant skillnad i vägen mot Major-bucklan.

På första kartan, som dagen till är blev Vertigo, smällde Spirit till direkt och vann första halvlek med 9-6 i rundor. Andra halvlek gick också Spirits väg som vinner kartan med 16-8 efter en övertygande inasats.

Matchens andra karta blev Dust2. Här kom Cloud 9 in riktigt fint och tar första halvan med 10-5 med en riktigt het Sergey "Ax1Le" Rykhtorov i laget. Andra halvlek gick i samma hjulspår och Cloud9 vann samtliga rundor för att avsluta kartan med 16-5 och säkra en tredje karta.

Sist ut bland kartorna blev Ancients djungel. Team Spirit börjar som CT och tar första halvlek med siffrorna 10-5. Dock brukar Ancient vara rätt dominerad av CT så hoppet var knappast över för Cloud9 när andra halvlek drog igång. Än mindre hopplöst kändes det för Cloud9 när Dmitry "sh1ro" Sokolov plockade hem pistolrundan med ett ace. Team Spirit lät sig dock inte skrämmas utan blev det första laget att slå Cloud9 på Ancient sedan i Mars och kvalar alltså direkt till Legend Stage av Majorn i Rio.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..