×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Kvalsuccén: Ninjas In Pyjamas vidare till Majorn — direkt till Legends Stage

5
Ninjas In Pyjamas är vidare till IEM Rio Major. Detta efter en 2-1-vinst mot Cloud9. De kommer att börja Majorn i Legends Stage.
Ninjas in Pyjamas Cloud9 för en direktplats till Legends Stage i IEM Rio Major och svenskarna startade bra på matchens inledande karta, Mirage. Efter en riktigt fin start kunde de gå in i sidbytet med nio vunna rundor. Efter detta höll de kommando över matchen och stängde kartan med 16-9.

Näst på tur var ninjornas egna kartval, Inferno. De fick starta på CT-sidan men hade svårt att stoppa det ryska laget. Cloud9 kunde gå vinnande ur den första halvan med 8-7. På NIPs egna T-sida kunde de aldrig de börja rulla, 16-11 till Cloud9 och allt skulle nu avgöras på Vertigo.

C9 såg ostoppbara ut på sitt anfall och kunde snabbt komma upp i en ledning på 9-1. NIP vaknade till lite efter detta och snyggade till resultatet lite, 10-5 till C9. Det var tyst från Fredrik "REZ" Sterner under första halvan. Men på CT-sidan steppade han upp rejält.

NIP började komma tillbaka mycket på grund av just REZ vann en viktig clutch. Efter de vann de fem raka rundor för att vinna matchen med 16-14. I och med detta är NIP klara för IEM Rio Major, och de har en plats direkt i Legends Stage.


Samtidigt spelades utslagningsmatchen mellan Eternal Fire och Aurora. Det turkiska laget startade riktigt bra genom att snabbt komma upp i en ledning på 10-2 på Vertigo. Detta övertaget släppte de aldrig riktigt på. Aurora kunde snygga till resultatet lite men kartan var Eternal Fires, 16-9.

Nästa karta blev betydligt jämnare. Det var jämnt under hela den första halvan på Mirage men när Eternal Fire började attackera så tog de kommando. De var först till 15 rundor men Aurora kunde efter många om och men tvinga kartan till övertid. Den vann de även för att få matchen till en tredje karta.

Det blev Nuke som skulle avgöra allt och där var Eternal Fire tydligt bättre. De kunde vinna kartan med 16-8. Aurora är därmed första laget att lämna majorkvalet medan Eternal Fire lever vidare.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..