×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Faze vidare till Majorn — säkrar direkt plats i Legends Stage

1
Den senaste Majorns vinnare, Faze Clan, är klara för nästa. Detta efter en vinst med 2-1 i kartor mot Sprout.
Faze Clan har haft två tuffa möten i starten av majorkvalet och det blev det även idag mot Sprout. Allt startade på Ancient och där var det jämnt hela vägen. Det gick till övertid där Faze kunde vinna den första kartan med 19-17.

På Nuke så tog dock Sprout kommando. De startade kartan riktigt fint genom att vinna nio raka rundor. Men Faze kom tillbaka och lyckades säkra fem rundor till sidbytet. De fortsatte starkt på sin CT-sida och kunde utjämna matchen vid 13-13.

Men precis som alla andra kartor Faze spelat i kvalet så blev det övertid. Nu kunde de dock inte lyckas vinna kartan. Istället var det Sprout som denna gången var starkare och tvingade matchen till karta nummer tre, Mirage.

Här kunde nu Faze äntligen stänga en karta utan att spela övertid. De kunde bekvämt stänga Mirage med 16-5 för att avsluta matchen 2-1 i kartor. Detta innebär att Faze är det första laget att säkra en plats i IEM Rio Major. Detta direkt in i Legends Stage.


Tidigare avslutades även två andra matcher. Där fick vi se OG vinna mot Falcons Esports. Det europeiska laget lyckades vinna mot fransmännen med 16-12. Även Mouz vann sin match för dagen mot k23.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..