×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Aleksib om debuten i Ninjas In Pyjamas: "Kaotisk"

1
Ninjas In Pyjamas nya in-game leader tog en seger i sin tävlingsdebut.
När Ninjas in Pyjamas igår vann det nordiska derbyt mot Astralis var det lagets första match med nyförvärvet Aleksi "Aleksib" Virolainen. Efter matchen pratade 25-åringen med NIP:s sociala medier-team och berättade då om sina känslor efter debuten.

— Det var vår första match tillsammans så det var förstås kaotiskt i vissa lägen. Vi förlorade bägge pistolrundorna så vi fick aldrig momentum i början av halvlekarna, säger han.

Trots att laget förlorade pistolrundorna som både CT och T såg det ut som att NIP hade läget under kontroll. Med köpta vapen i hand förlorade svenskarna inte många rundor.

— Allting var där när det kom till mentaliteten, vi var positiva och hajpade varandra. Så fort vi fick köprundor tycker jag att de rundorna som vi förlorade var jämna men vi dominerade för det mesta, säger Aleksib.

— Vår gameplan som CT fungerade perfekt. På T-sidan kom vi tillbaka efter att ha legat under med 0-4 så det var en riktigt bra första match.

NIP spelar sin andra match i Majorkvalet senare idag då man möter Bad News Eagles. Den matchen är schemalagd att spelas klockan 17:15.


Artikelbild: Ninjas In Pyjamas/Twitter
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..