×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är Ninjas In Pyjamas nya akademilag: "Största talangerna Sverige har att erbjuda"

3
Här är spelarna som representerar Ninjas In Pyjamas akademilag i höst.
I början av juli meddelade Ninjas in Pyjamas att organisationen skulle göra ändringar i sitt akademilag Young Ninjas. Sedan dess har laget spelat i olika konstellationer utan att några nya spelare presenterats som nyförvärv till laget.

Igår presenterade NIP till slut vilka fem svenska talanger som kommer att representera Young Ninjas under hösten. Talangerna Erik "ztr" Gustafsson, Adam "adamb" Ångström och Max "maxster" Jansson fortsätter i laget men får sällskap av tre nya lagmedlemmar.

17-åriga Linus "nilo" Bergman, som spelade i Young Ninjas första upplaga, gör comeback i laget efter att ha lämnat laget för att fokusera på annat under förra året. Utöver nilo kliver den meriterade före detta Gamerlegion-spelaren Sean "eraa" Casido Knutsson in i laget som den sista spelaren i femman.

Coach för laget blir Ahmed "abdi" Abdi som förutom Young Ninjas också coachar det svenska landslaget i CS:GO.

"Jag är glad över att kunna presentera mitt nya hem, vi har spelat ett tag och visat potential men vi är inte i närheten av vad framtiden har att erbjuda. Följ några av de största talangerna som Sverige har att erbjuda", skriver eraa om Young Ninjas på Twitter.


Young Ninjas är:
Erik "ztr" Gustafsson
Sean "eraa" Casido Knutsson
Linus "nilo" Bergman
Adam "adamb" Ångström
Max "maxster" Jansson

Ahmed "abdi" Abdi (coach)

Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..