×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Tungt bakslag för BIG — ordinarie spelaren missar Major-kvalet

1
BIG tillkännagav nyligen att Josef “faveN” Baumann inte kommer kunna spela det kommande EU RMR-kvalet på grund av medicinska skäl.
Nu står det klart att BIG kommer behöva spela majorkvalet utan Josef "faveN" Baumann. Tysken missar EU RMR-kvalet på grund av sjukdom och enligt honom själv har han "det sämsta immunsystemet någonsin".

Istället för faveN så blir det Elias “s1n” Stein från BIG's akademilag som spelar kvalet. Det 20-åriga stjärnskottet var den näst bästa spelaren under förra säsongen av WePlay med en HLTV-rating på 1.32.

Det är inte första gången faveN missar turneringar, under första halvan av 2022 missade han både Roobet Cup och IEM Cologne på grund av maginfluensa.

BIG kommer spela IEM Rio EU RMR B där de bland annat kommer få möta Natus Vincere, Heroic och Team Vitality. Kvalet börjar 4:e oktober.

Videokälla: muchapt/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..