×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Majorn i Rio utökas rejält — över 100 000 fans på 12 dagar

1
ESL avslöjar enorm expansion till Majorn i Rio efter fansens skrik.
Turneringsarrangören ESL avslöjar i ett pressmeddelande att Major-upplevelsen i Rio de Janeiro expanderas markant med enormt utbud.

Efter att Major-biljetterna såldes ut på nolltid avslöjar ESL nu att de utökar live-publikens upplevelse från 4 till 12 dagar.

Challengers och Legends Stage kommer att spelas inför publik på Riocentro under 8 dagar. Challengers Stage fr.o.m 31 okt - 3 nov och Legends Stage fr.o.m 5 nov - 8 nov.

Även nästan dubbla antalet biljetter kommer att tillgängliggöras med en historisk ny layout i arenan med 360°-format där spelarna spelar mitt i hjärtat av Jeunesse Arena omringade av fans. Slutspelet Champions Stage spelas mellan 10 nov - 13 nov.

Även en enorm festival-liknande fest utanför arenan med internetprofilen Gaules kommer att äga rum med Champions Stage-matcher livesända på storskärm med aktiviteter runt i området.

Den nya vågen av biljetter kommer att vara tillgängliga fr.o.m den 14:e september klockan 20:00 (15:00 BRT) på Eventbrite.

Artikelbild: Pressbild/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..