×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar vidare till gruppfinal — Ella Elle LA får gå hem

1
Kappa Bar har lyckats kämpa sig tillbaka från lower bracket och är nu klara för gruppfinal i Svenska Cupen efter en 2-1-vinst mot Ella Elle LA.
August ”PG” Segerfeldts mixlag Ella Elle LA är nu ute ur Svenska Cupen efter en bitter förlust mot gruppfavoriterna . Med 2-1 i kartor så får grabbarna i Kappa nu chans på revansch mot Pepsilon imorgon i gruppfinalen.

Det blev en riktig bergochdalbana på kartorna när Kappa Bar fullkomligt förstörde Ella Elle LA på Dust2 med 16-8. Sen helt plötsligt så vände det helt på Overpass och det var Ella Elle LA som helt plötsligt hade full kontroll med 16-4. Den tredje kartan blev jämnare men Mirage slutade med 16-9 till Kappa som hade en väldigt bra t-sida.

Hugo "HugoXD" Hallgren presterade otroligt bra på första kartan och avslutade matchen med 27 kills och bara 14 deaths.

Imorgon är det dags för gruppfinalen där vi kommer få se en rematch mellan Kappa Bar och Pepsilon. I upper bracket-finalen så vann Pepsilon med 2-0 i kartor men vi får se om det slutar annorlunda nu när det är en slutspelsplats på spel.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..