×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

CS-proffs uppges förstöra utrustning på turneringar — bötfälls för hundratusentals kronor

1
Ikoniska kommentatorn Mohan "launders" Govindasamy ger en inblick bakom kulisserna på förstörelsen av egendom i CS-turneringarna.
Proffslag i CS:GO bötfälls hundratusentals kronor under nästan varje turnering till följd av förstörelsen av bland annat utrustningen på plats. Detta menar den ikoniska kommentatorn Mohan "launders" Govindasamy enligt ett uttalande i en video.

Profilen reagerar på CS:GO Rewind 2020-videon och pausar under ett segment där ett flertal proffs ses slå sina nävar i bord och tangentbord. Han pausar videon och förklarar hur mycket spelarna bötfälls för sitt agerande.

- Ni vet inte hur mycket spelare bötfälls, hundratusentals kronor i böter ges till lag varje turnering till följd av skador på saker, förseningar, content-dagar, de bara staplar upp det och de bryr sig inte för att de tjänar så mycket pengar, men arrangörerna ger ut så mycket böter varje turnering, säger launders.

- Ingen pratar riktigt om det. Du kan inte slå bordet alls, det är en bot. Du kan slå på armstödet av stolen och sånt men allt som kan förstöra eller skada... För nästa snubbe måste ju använda grejerna, tillägger launders.


Artikelbild: Stephanie Lindgren/Dreamhack
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..