×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Kommentatorns respektlösa skämt leder till kritik: "Detta är galet"

1
Champion of Champions-kommentatorns skämt om matchfixning blev kontrovers i CS-gemenskapen.
Under Champion of Champions-turneringen i Nordamerika gjorde en kommentator ett uttalande som antydde matchfixning mellan de två spelande lagen X13 och Detonate. Nu kritiseras kommentatorn rejält efter sitt missade skämt.

Det var under första övertidsperioden på Ancient som kommentatorn anmärker att Detonate måste ha rullat över med mening på grund av hur dåligt de spelade.

- Tror du att de här snubbarna rullar över med vilje bara för att få det att se dåligt ut, eller är de så jämnt matchade? Jag vet inte, det är några misstänksamma teorier som går runt, och jag tror att det är en av dem, sade kommentatorn under sändningen.

Till följd av bland annat kommentaren fick spelare som Johnny "JDubs" Wu DM:s och trakasserande meddelanden där han och Detonate anklagas för att ha kastat matchen med flit i gengäld för skins. JDubs lämnade Detonate efter matchen mot X13.

Ett flertal kommentatorer och spelare har kommenterat incidenten online och unisont utpekat "skämtet" som ytterst oproffsigt samt onödigt.

Turneringsarrangören Champion of Champions gick ut med ett pressmeddelande kring incidenten där de lovat att se över framtida kommentatorers uppträdande till följd av anklagelserna om matchfixning som farit i luften sedan X13 vs. Detonate-matchen.

Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Elitserien/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..