×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ella Elle LA skickar ut nomix ur Svenska Cupen — krävdes två övertidsmatcher

1
Det blev en lång bo3 när lower bracket-delen av grupp B drog igång. Till slut blev det dock August ”PG” Segerfeldts mixlag Ella Elle LA som håller sig kvar i Svenska Cupen med 2-1 i kartor.
Ella Elle LA lyckades med nöd och näppe ta sig vidare i grupp B av Svenska Cupen. Det krävdes tre matcher varav två gick till övertid för att ta hem vinsten mot nomix.

Redan på första kartan märktes det att det skulle bli en lång kväll då det krävdes övertid för att nomix skulle kunna ta vinsten med 19-17. Även på Inferno blev det jämt men Ella Elle LA lyckades stänga med 16-13. Overpass gick faktiskt också till övertid men den här gången blev det Ella Elle LA som stängde med 19-17.

Mitt under sista kartan tvingades nomix ta en paus så att de kunde starta en ESEA-match för att de inte skulle behöva lämna walkover. När nomix-grabbarna sedan återgick till matchen mot Ella Elle LA så fick Lukas "MistFire" Poromaa och deras coach Samin "axzin" Sarker spela två mot fem under ett antal rundor. Paret lyckades dock otroligt nog ta en runda i ESEA-matchen och vi får hoppas den rundan hjälper nomix vinna matchen.

Alla kommande matcher för Ella Elle LA är vinna eller försvinna och en dålig dag kan leda till att de inte lyckas ta sig till lan-finalerna. På lördag 16.00 kommer PG och gänget få chans på revansch mot Kappa Bar som de förlorade mot i öppningsmatchen av grupp B.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..