×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Young Ninjas vinner toppmötet mot Lemondogs i Elitserien

1
Sean "eraa" Knutsson och Max "maxster" Jansson toppade scoreboarden när Young Ninjas besegrade Lemondogs.
Young Ninjas fortsätter att gå starkt i Elitserien. Laget tog igår sin tredje raka vinst när man besegrade Lemondogs med 16-12 på Overpass. Genom segern klättrar laget till en fjärdeplats i tabellen.

Sverige Lemondogs
abbelol, hemzk9, KriLLeee, Mann3n, xelos

Sverige Young Ninjas
adamb, eraa, maxster, nilo, ztr

I toppen av scoreboarden återfanns YN:s meriterade 21-åring Sean "eraa" Casido Knutsson med 26 frallor tätt följd av lagets 18-åriga talang Max "maxster" Jansson som noterades för 24.

Förutom matchen mellan Lemondogs och Young Ninjas spelades igår också en match mellan Lawoo och FinaKillar. Den matchen slutade med en 16-11-vinst för FinaKillar som nu ligger nia i tabellen.


Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..