×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Andra raka vinsten i Elitserien för 00 Prospects — vann veckans andra möte mot Kirikou

1
Gustav "FRANSSON" Fransson och hans 00 Prospects vann mot Kirikou för andra gången den här veckan.
I måndags vann 00Prospects i Svenska Cupen-gruppspelets öppningsmatch. Igår var det dags igen fast den här gången i Elitserien.


Bo1-matchen spelades på Inferno och precis som i måndagens möte var det 00 Prospects som gick segrande ur kampen. I Svenska Cupen vann laget med 16-10 på kartan och igår var det än mer ensidigt då 00Nations akademilag spelade hem kartan med klara 16-5. Trion Jonatan "bobeksde" Persson, Johan "Hype" Engblom och Olle "spooke" Grundström avslutade alla matchen med 20 kills vardera, vilket var flest på servern.

Segern var 00 Prospects andra raka i Elitserien och laget är tillsammans med de regerande mästarna Eyeballers det enda laget som tagit sig igenom säsongsinledningen obesegrade.

I övriga Elitserien-matcher igår vann Hela Havet Stormar mot Lawoo, Lemondogs besegrade FinaKillar och Kappa Bar segrade mot Blueprint Esports


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..