×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lemondogs skakade Eyeballers — tvingade fram övertid i Elitserien

1
De regerande mästarna stötte på rejäl patrull mot Lemondogs i gårdagens möte på Inferno.
Det tog bara tre omgångar innan Eyeballers åkte på sitt första poängtapp i höstens säsong av Elitserien. I gårdagens möte med Lemondogs lyckades de regerande mästarna visserligen vinna men det krävdes övertid på Inferno innan storfavoriterna säkrat sin vinst.


Lemondogs-spelaren Jonas "hemzk9" Rantamäki stod för en makalös insats i den ruggigt jämna matchen. 25-åringen radade upp makalösa 39 kills vilket ändå inte räckte hela vägen för Lemondogs som förlorade matchen med 17-19.


Även i gårdagens andra match mellan Lilmix och Kappa Bar krävdes det övertid för att utse en vinnare. Där drog Kappa Bar till slut det längsta strået och vann med 19-16 på Inferno.

Tabellen toppas just nu av Kappa Bar som har 9 poäng på 4 spelade matcher tätt följda av Eyeballers som skramlat ihop 8 poäng med en match mindre spelad.

Artikelbild: Pressbild/Elitserien och Daniel Sandström
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..