×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Klart: Då hålls ESL:s storturneringar under nästa år

1
Turneringsarrangören ESL har nu meddelat vilka datum som nästa års storturneringar kommer att hållas.
Under gårdagen meddelade turneringsarrangören ESL vilka datum som arrangörens största CS:GO-turneringar kommer att hållas under 2023. Både IEM Katowice och IEM Cologne kommer att hållas på lite annorlunda datum än vad som tidigare varit fallet.

IEM Katowice är schemalagd att spelas den 31 januari—12 februari medan IEM Cologne spelas den 2 juli—6 augusti. IEM Katowice äger därmed rum två veckor tidigare än vad turneringen gjorde i år medan IEM Cologne spelas två veckor senare.

Ändringarna innebär att IEM Cologne, som tidigare spelades på vårsäsongen, flyttas till att bli en turnering för höstsäsongen. Anledningen till flytten är på grund av spelarfacket CSPPA:s flytt av proffsspelarnas semesterdatum från 18 juli—14 augusti till 12 juni—9 juli.


Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..