×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Frankrikes president bekräftar: CS:GO-Major kommer hållas i Paris

1
Den franska presidenten Emmanuel Macron bekräftar att landet kommer att arrangera en Major under 2023.
2023 års första Major kommer att arrangeras i Paris av turneringsarrangören Blast. Det bekräftar Frankrikes president Emmanuel Macron genom en video på Twitter.


I videon avslöjar presidenten att CS-Majorn blir den första av två stora esportturneringar som Frankrike arrangerar under nästa år och att Majorn kommer att arrangeras i Accor Arena i Paris.

Bara minuter efter presidentens uttalande bekräftade turneringsarrangören Blast presidentens uppgifter. I ett uttalande på arrangörens hemsida säger Blasts vd Robbie Douek att Blast väntat på rätt tillfälle att arrangera en Major och att man siktar på att leverera "den bästa Majorn hittills".

Vårsäsongens Major kommer att spelas den 8-.21 maj och de stänga Major-kvalen kommer att spelas den 3—9 april. Det är ännu inte annonserat när de öppna Major-kvalen kommer att hållas.


Artikelbild: Emmanuel Macron/Twitter
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..