×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Inställt: ESL ställer in planerade miljonturneringen

1
Coronapandemin fortsätter härja och stoppar ESL-turneringen i Kina.
Turneringsarrangören ESL tvingas ställa in EPL Conference Season 17 som skulle spelas i Kina i år till följd av den rådande Coronapandemin i landet. Detta meddelar organisationen på Twitter.

"Mot bakgrund av den pågående Covid-19-situationen och komplikationer av att hålla i en internationell turnering i Kina, har vi beslutat att inte hålla den planerade IEM-turneringen där i år. Vi kommer fortsätta övervaka utvecklingen inom regionen för 2023+ framåt", skriver ESL i sitt pressmeddelande.

Organisationen tillägger även att flytten till 2023 i del är för att inte krocka med Blast Premiers höstfinaler som spelas i slutet av november.

Artikelbild: Simon Howar/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..