×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Fortnite-proffset "hade sex" i spelet — fick sju dagars avstängning på Twitch

1
Straffet för att ha sex in-game var samma som för att ha sex IRL.
Streamers som sänder sexuellt explicit innehåll har fått Twitch att slå till med ban-hammaren igen. Den här gången är det Fortnite-proffset Cody "Clix" Conrod som fått smaka på en avstängning efter att hans GTA-karaktär "haft sex" i spelet.

Avstängningen blev sju dagar lång vilket fick många att lyfta på ögonbrynen. Så sent som för ett par veckor sedan stängde nämligen Twitch av den peruanska streamern Kimmikka efter att hon haft sex IRL med sin partner under en sändning. Straffet för henne var också en sju dagar lång avstängning.

Både Clix och flera av hans fans påpekade orimligheten i att de båda Twitch-profilerna fått samma straff vilket senare fick Twitch att ändra sitt beslut och sänka straffet till tre dagars avstängning.

"Galet hur jag får en sju dagar lång avstängning för en 'sexuell handling' fullt påklädd i GTA RP men en tjej som veterligen streamade sig själv faktiskt ha sex på riktigt får samma straff", skrev Clix i en kommentar på Twitter innan Twitch ändrade straffet.


Artikelbild: Clix/Twitch och Pressbild/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..