×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Streamingstjärnan bannad från Youtube på bara 90 sekunder: "Världsrekord"

1
Ludwig "Ludwig" Ahgren ville bli bannad på rekordtid. Han lyckades.
När streamingstjärnan Ludwig "Ludwig" Ahgren bytte plattform från Twitch till Youtube förra året lyckades han med bedriften att bli bannad från sin nya plattform efter bara ett par dagar. Nu har han gjort det igen.

I en sändning häromdagen valde Ludwig att testa Youtubes banmekanismer och se hur snabbt han kunde bli avstängd från plattformen. Enligt nyhetssajten Dexerto samrådde han med sina tittare i ett par minuter innan han skred till verket.

Ludwigs metod var simpel men effektiv. Genom att starta två videos med copyright-skyddat innehåll lyckades han få sin kanal flaggad och avstängd på bara 90 sekunder.

"Jag har världsrekordet för den snabbaste avstängningen på Youtube", kommenterade Ludwig sin prestation senare på Twitter.

Se Ludwigs speedrun för att bli bannad från Youtube nedan:

Artikelbild: Ludwig/Youtube

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..