×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

m0NESYs stenhårda kritik: "Därför är Faceits system skit"

1
G2-stjärnan är inte nöjd med hur Faceits matchmaking-system fungerar.
Förutom att vara en lysande AWP-stjärna i tävlingssammanhang är Ilya "m0NESY-" Osipov också en av världens mest framgångsrika spelare på plattformen Faceit. I skrivande stund är den blott 17-åriga G2 Esports-spelaren näst högst rankad av alla spelare i världen på plattformen bakom landsmannen Petr "fame" Bolyshev.

Trots att m0NESY lägger mycket av sin tid på att spela på Faceit är han inte nöjd med hur plattformen balanserar lagen i matchmaking, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews. Under en av sina sändningar på Twitch utvecklade AWP-spelaren varför det ibland tar emot att spela med vänner på plattformen.

— Man kommer in som en trio med över 12 000 elo tillsammans och systemet parar ihop dig med en spelare för att "balansera". Så man kan spela för +25 poäng men det resulterar i -25 för man förlorar.

— Antingen carryar man det med sina kompisar eller så hoppas man på ett mirakel som att den här sämre killen ska få åtminstone 10 kills. Det är därför Faceits system är skit, fortsätter han.

I tävlingssammanhang har G2 öppnat höstsäsongen starkt. Laget har säkrat en plats i både Blast Premiers säsongsfinaler och ESL Pro Leagues slutspel. Härnäst får vi se m0NESY och G2 i just Pro League-slutspelet som börjar om två veckor.

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..