×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus avslöjar: NIP kommer inte att spela med dev1ce

1
Det är fortfarande tyst kring Nicolai "dev1ce" Reedtz från Ninjas In Pyjamas håll. Lagets IGL berättar dock att de inte kommer att spela med honom.
I en intervju med Expressen avslöjar Hampus "hampus" Poser att Nicolai "dev1ce" Reedtz fortfarande inte tränar med laget. NIP-ledaren berättar att det kommer att vara så åtminstone fram till Rio-majorn: "Det här är laget vi har nu och jag hoppas att det fortsätter vara så" säger han till Expressen.

Ninjas in Pyjamas IGL säger att sedan dev1ce försvann har det saknats stabilitet i laget. Han menar dock att de nu kan få det då de kör med samma lag och att alla som är där vill vara där.

NIP:s första turnering för höstsäsongen är redan nu på fredag. Det är när de går in i gruppspelet av Blast Premier Fall. De har där blivit placerade i grupp A tillsammans med OG, Team Vitality och Astralis. De sistnämnde möter de i öppningsmatchen.


Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren, Stefan Romare

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..