×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Biljetterna till Majorn sålde slut på rekordtid — s1mple och FalleN föreslår större arena

1
Både fansen och spelarna vill att CS:GO-majorn flyttas till en större arena.
När biljetterna till höstens Major i Rio släpptes häromdagen kraschade återförsäljarens hemsida på grund av anstormningen från CS:GO-fans. Efter bara en timme var alla biljetter slutsålda.

Nu vill både de brasilianska fansen och flera framstående CS:GO-proffs att turneringsarrangören ESL ska flytta Majorn till en större arena. Den brasilianska legendaren Gabriel "FalleN" Toledo var det första proffset att föreslå ett byte av plats till en fotbollsstadion.


Världens just nu bästa CS:GO-spelare Oleksandr "s1mple" Kostyliev var inte sen att hålla med sin AWP-kollega. "Fotbollsstadion, annars kommer jag inte", skrev s1mple och taggade turneringsarrangören och speltillverkaren.


Majorn i Rio är tänkt att hållas i Jeunesse Arena där omkring 18 000 personer kan få plats, en siffra som är lägre än Sportpaleis i Antwerpen. En arena som föreslagits som ersättare för Jeunesse Arena är Maracanã som länge var världens största fotbollsstadion. Maracanã tar in över 70 000 personer vid fotbollsmatcher.

Artikelbild: Stefan Romare och Stephanie Lindgren/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..