×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Succé för b0denmaster i amerikanska Major-kvalet — klar för stängt kval i Stockholm

2
Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm bar den svenska fanan högt i de amerikanska Major-kvalen.
Svensken Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm och hans ATK är klara för det amerikanska stängda Major-kvalet. Det står klart efter att laget i natt säkrat en topp fyra-placering i regionens andra öppna Major-kval.

Den avgörande kvalmatchen blev en riktig rysare där ATK till slut drog det längsta strået mot Mythic. Det krävdes dubbla övertider innan ATK kunde säkra vinsten med siffrorna 22-20.

Även om ATK genom sin insats redan säkrat en plats i det stängda Major-kvalet återstår ytterligare en match för laget. Under natten till lördagen ställs ATK mot storlaget Evil Geniuses i en seedningsmatch.

Det stängda amerikanska Major-kvalet spelas på plats i Stockholm den 5—9 oktober. Förutom ATK har storlag som Furia Esports, Imperial Esports och Team Liquid redan säkrat platser i kvalet.

ATK är:
Rhys "Fadey" Armstrong
Ian "motm" Hardy
Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm
Mike "Swisher" Schmid
Gareth "MisteM" Ries

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..