×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Plopski efter NIP:s chockbesked: "Sorgligt att gå skilda vägar"

1
Den svenska stjärnan uttrycker sin sorg över att placeras på bänken i Ninjas In Pyjamas.
Sent under torsdagskvällen släppte Ninjas in Pyjamas en riktigt transferbomb. Laget värvar den finska in-game leadern Aleksi "Aleksib" Virolainen för att ersätta Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora.

Draget innebär att Plopski både placeras på bänken och sätts på organisationens transferlista. Efter beskedet uttalade sig Plopski om situationen genom ett par inlägg på Twitter.

"Från och med nu är jag bänkad i NIP och öppen för nya möjligheter. Det är sorgligt att gå skilda vägar med ett lag som jag betraktat som mitt hem efter tre år, men jag är förväntansfull över vad som kommer att hända i framtiden. Det här laget har sett mig växa sedan jag joinade som ett barn", skriver Plopski.

"Jag vill tacka alla mina lagkamrater och personalen för all deras hjälp och stöd under den här tiden, jag vill också tacka alla fans", fortsätter han.


Plopski anslöt till Ninjas In Pyjamas år 2019 som 17-åring efter att ha imponerat i Team Ancient. Under Plopskis år i NIP har laget för det mesta varit ett relativt stabilt topp 10-lag men haft svårt att utmana om titeln världens bästa lag.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..