×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Source 2 kan komma till CS:GO — redan i sommar

1
Det har länge spekulerats att Valve vill ändra CS:GO’s spelmotor från Source till Source 2. Redan under 2017 gick folk från Valves development-team ut och pratade om det offentligt. Ryktena har nu blivit allt starkare om att den kan komma redan till sommaren.
Spelmotorn som nu används, Source, börjar minst sagt bli till åren. Spelmotorns första spel var just Counter-Strike: Source som släpptes för 15 år sedan. Sedan dess har den använts till spel som Portal 2, Team Fortress 2 och CS:GO. Spelmotorns efterföljare, Source 2, släpptes 2015 när man portade över Dota 2 till den. Nu kan CS:GO vara påväg att göra samma sak.

För att CS:GO inte ska åldras alldeles för snabbt är en idé att uppdatera spelmotorn, enligt uppgifter till twitterkontot Nors3 kan detta nu vara påväg att hända. Nors3, som har tillförlitliga källor inom Valve, gick under tisdagen ut på twitter och hävdade att Source 2 kan vara så lite som två månader bort. Han tillade sedan att man ska ta det med en nypa salt då Valve ofta tar gott om tid på sig. Vad allt detta skulle innebära för CS:GO vet man inte ännu, men förhoppningsvis blir spelet ännu bättre.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..