×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

smooya bekräftar: Har officiellt lämnat Fnatic

1
Owen "smooya" Butterfield är nu officiellt inte längre en del av Fnatics CS:GO-lag.
Den brittiske AWP-spelaren Owen "smooya" Butterfield är nu officiellt inte längre en del av Fnatic. Det bekräftar spelaren själv i ett inlägg på Twitter.

Beslutet att riva kontraktet kommer efter att smooya bänkats av laget efter IEM Katowice. Fnatic slutade på en niondeplats i turneringen efter att ha förlorat gruppspelsmatcher mot Faze Clan och Astralis. Sedan dess har akademispelaren Iulian "regali" Harjău axlat AWP-rollen i Fnatics femma.

Det var i oktober som smooya anslöt till Fnatic för att ersätta det svenska AWP-löftet Jack "Jackinho" Ström Mattsson. I slutet av höstsäsongen imponerade Fnatic rejält och vann bland annat Dreamhack Open och Republeague i november. Under våren har dock resultaten uteblivit.

Även Fnatics svenska stjärna Ludvig "Brollan" Brolin fattas för tillfället i lagets uppställning. 19-åringen har inte spelat sedan IEM Katowice och det ryktas att anledningen till detta är att spelaren är på väg att värvas av Ninjas in Pyjamas.

Fnatics femma är just nu:

Freddy "KRiMZ" Johansson
Alex "ALEX" McMeekin
William "mezii" Merriman
Iulian "regali" Harjău
Peppe "Peppzor" Borak


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..