×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Evil Geniuses presenterar nya spelare och coach: "Bättre sent än aldrig"

2
Med bara två veckor kvar till BLAST Premier Fall Groups tillkännager Evil Geniuses nu flera förändringar i sitt CS-lag.
Den nordamerikanska organisationen Evil Geniuses har gjort flera förändringar i CS-laget. Daniel "⁠Vorborg⁠" Vorborg som tidigare agerat som manager och coach för Copenhagen Flames går nu in som coach.

Tillkännagivandet kom som lite av en chock då organisationen länkats till den franska spelaren Kévin "misutaaa" Rabier som för tillfället spelar i Team Vitality. Enligt källor till HLTV så är anledningen till att det inte blev fransmannen att EG vill behålla en nordamerikansk kärna inför IEM Rio Major.

Förutom det har de även signat den före detta k23-spelaren Sanzhar "neaLaN" Ishkakov. De har också tagit in Jadan "HexT" Postma från deras egna akademi-lag.

Evil Geniuses består nu av:
Artikelbild: João Ferreira/SC PGL Esports S.R.L.
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..