×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är de fyra lagen som är vidare till dag två av Svenska Cupen-kvalen

1
Första kvalets första dag är avklarad och det är fyra lag som fortfarande har chans på de två platserna i gruppspelet av Svenska Cupen.
Det var otroligt hög kvalitet på lagen när det var dags för det första kvalet av Svenska Cupen. De fyra lag som imorgon kommer kämpa om platserna till gruppspelet är Totyyy, Krirkou, nomix och Net Surfers.

En av favoriterna under kvällen blev mot förmodan en mix. Det var laget Totyyy bestående av Jack "Jackinho" Ström Mattsson, Tim "susp" Ångström, Adam "flaw" Gustafsson, Simon "nomiss" Palm Niléhn och Anton "magi" Alevärn som utan några större problem tog sig till semifinalen.

Ett annat starkt lag var Kirikou som är uppbyggt av fyra stycken före detta Kappa Bar-spelare samt Tim "Spuffy" Thunberg som tidigare spelat för lag som Marskalk, 00Prospects och AURA.

De avgörande matcherna i det första kvalet börjar klockan 18.00 imorgon och streamas på Fragbites Twitch-kanal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..