×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: Ninjas In Pyjamas lånar ut AWP-talangen

1
Talangen har blivit lånad under ett års tid.
Den turskiska organisationen Sangal Esports har fått låna Love "phzy" Smidebrant från Ninjas in Pyjamas under ett års tid.

Phzy har varit en del av Young Ninjas sedan januari 2021, och spelade med dem tills han tog "examen" i april i år. Han var dock på ett öppet kontrakt, och har fortsatta att spela för femman ibland. Från slutet av förra året fram till lite han fick lämna Young Ninjas hade Phzy även agerat ersättare för Nicolai "dev1ce" Reedtz i Nips huvudlag. Under den tiden tog sig laget bland annat en andraplats på IEM Winter.

Phzys nya lag Sangal har inte haft det starkaste året. Deras höjdpunkt var att nå europeriska RMR B inför Majorn i Antwerpen. Där slutade de på en delad sistaplats. De har även tagit sig till en andraplats i ESEA Advanced, och kvalade då in till ESL Challenger League. Därifrån åkte de snabbt ut igen efter att ha slutat på en sistaplats.

19-åringen förväntas göra sin debut i laget redan imorgon då femman ställer upp i det första kvalet inför Rio Majorns europeiska RMR.

Artikelbild: Pressbild/ESL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..