×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Finland

Klart: Före detta NIP-stjärnans femma skriver på för finsk organisation

1
Aleksi "allu" Jallis CS-projekt blir en del av det splitternya finska laget.
Tidigare Ninjas in Pyjamas och ENCE Esports-stjärnan Aleksi "allu" Jalli blir del av det nya finska laget JANO. Detta bekräftar organisationen i ett pressmeddelande.

Tillsammans med bland andra Slaava "Twista" Räsänen och deras temporära lineup slås de nu ihop med JANO som är den nya rebranded organisationen AHJO som siktar på att bli den bästa i regionen.

"Att få en professionell organisation runt laget är en enorm deal. Att spela under JANO ger oss en fast grund och supportnätverk, som båda är nödvändiga för optimal teamutveckling.", säger allu i pressmeddelandet.

Det nya laget debuterar under JANO-fanan i finska Assembly Summer där allu och kamraterna redan tagit sig till slutspelet efter ett obesegrat slutspel mot bland annat HAVU Gaming.

JANO-femman ser ut som följer:

Artikelbild: Pressbild/JANO

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..