×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Klart: Finska legendaren gör comeback med helfinsk femma

2
Veteranerna Aleksi "⁠allu⁠" Jalli och Slaava "⁠Twista⁠" Räsänen sätter ihop ett nytt helfinskt lag.
Den tidigare ENCE Esports-duon Aleksi "allu" Jalli och Slaava "Twista" Räsänen har gått samman i en comeback för att sätta ihop ett helfinskt lag som ska utmana den europeiska CS-scenen.

Redan under januari ryktades det om sammanslagningen och det nya laget men kan sedan en intervju med pelajaat bekräfta uppgifterna.

Twista har nyligen fått sin ESIC-ban upphävd efter avtjänade 15 månader som följd av exploatering av den kontroversiella coach-buggen och kommer tillsammans med tidigare ENCE-coach Mikko "xartE" Välimaa dela det nya lagets coach-ansvar.

Det nya laget går i nuläget under namnet temp och har i skrivande stund inte offentliggjort kontrakt med någon organisation. Enligt Twista är laget noga med förhandlingar och val av organisationer som temp förhandlar med.

Comebacken för tvåfaldige Major-finalisten allu blir sida vid sida med de nya kamraterna Tuomas "SADDYX" Louhimaa och Tony "arvid" Niemelä som tidigare spelade i SJ Gaming med arvid som planerad IGL för temp.

Även Lasse "ZOREE" Uronen och Olli "oopee" Piispanen kommer fylla lagets roster.

Det finska laget temp ser ut som följer:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..