×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Klart: Fnatic presenterar nyförvärv — köper från danska succélaget

2
Freddy "KRIMZ" Johansson får en ny nederländsk lagkamrat.
Fnatic har åter en fulltalig femma. Den brittiska organiastionen meddelar idag att man värvat den nederländska spelaren Dion "FASHR" Derksen från den danska organisationen ECSTATIC.


Beskedet innebär att den svenska talangen Ludvig "HEAP" Alonso, som provspelade för Fnatic i slutet av vårsäsongen, inte får förlängt med laget.

FASHR har varit en del av Ecstatic, som tidigare gick under namnet Lyngby Vikings, sedan augusti förra året. Under sin tid med den danska organisationen har laget skördat stora framgångar och bland annat vunnit onlineturneringarna Pinnacle Fall Series och Malta Vibes Knockout Series.

Sedan Fnatic bänkade den svenska AWP-spelaren Jack "Jackinho" Ström Mattsson i oktober förra året har laget genomgått flera ändringar i femman och tvingats förlitat sig på stand-ins och provspelare. Genom värvningen går Fnatic nu in i höstsäsongen med en femma där samtliga spelare är kontrakterade till laget.

För Ecstatic innebär spelaraffären att laget nu bara har två spelare, Marcus "mankzy" Kjeldsen och Jakob "daffu" Schildt, under kontrakt.

Fnatic är nu:
Freddy "KRiMZ" Johansson
William "mezii" Merriman
Nico "nicoodoz" Tamjidi
Fredrik "roeJ" Jørgensen
Dion "FASHR" Derksen

Artikelbild: Karl-Filip Karlsson/Pinnacle
2022-08-15 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..