×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Belgien

Antwerpen-Majorns imponerande publiksiffra — så många fans var i arenan

1
Majorn i Antwerpen blev världens största esport-event inomhus någonsin under finaldagen.
PGL:s Major i Antwerpen för CS:GO har slagit ett historiskt rekord med att bli världens största esport-event inomhus. Detta rapporterar arrangören i ett pressmeddelande.

Enligt uppgifter från arrangören ska över 20 000 CS-fans befunnit sig på plats i arenan under finaldagen för att se gigantmatchen mellan Faze Clan och Natus Vincere.

Utöver publikhavet blev Antwerpen-Majorn det näst mest sedda CS-eventet någonsin med bland annat över 68 miljoner tittartimmar. Förstaplatsen tillhör fortfarande Majorn i Stockholm i fjol.

Enligt mätningar från PGL på ljudnivån från publiken kom volymen upp i så högt som 106 decibel. PGL:s VD, Silviu Stroie, delar sina tankar kring turneringen och publikhavet i pressmeddelandet.

"Publiken var helt fantastisk, och atmosfären var kanske den bästa det kan bli i ett event som detta. Tillsammans med hela CS-gemenskapen har vi tagit vår passion till helt nya höjder de senaste månaderna. Vi är otroligt tacksamma för all feedback från tittarna som hjälpt oss komma hit."

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..