×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Antwerpen-Majorns imponerande publiksiffra — så många fans var i arenan

1
Majorn i Antwerpen blev världens största esport-event inomhus någonsin under finaldagen.
PGL:s Major i Antwerpen för CS:GO har slagit ett historiskt rekord med att bli världens största esport-event inomhus. Detta rapporterar arrangören i ett pressmeddelande.

Enligt uppgifter från arrangören ska över 20 000 CS-fans befunnit sig på plats i arenan under finaldagen för att se gigantmatchen mellan Faze Clan och Natus Vincere.

Utöver publikhavet blev Antwerpen-Majorn det näst mest sedda CS-eventet någonsin med bland annat över 68 miljoner tittartimmar. Förstaplatsen tillhör fortfarande Majorn i Stockholm i fjol.

Enligt mätningar från PGL på ljudnivån från publiken kom volymen upp i så högt som 106 decibel. PGL:s VD, Silviu Stroie, delar sina tankar kring turneringen och publikhavet i pressmeddelandet.

"Publiken var helt fantastisk, och atmosfären var kanske den bästa det kan bli i ett event som detta. Tillsammans med hela CS-gemenskapen har vi tagit vår passion till helt nya höjder de senaste månaderna. Vi är otroligt tacksamma för all feedback från tittarna som hjälpt oss komma hit."

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..