×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

NIP överlever G2 Esports — Vitality hemskickade av Mouz

3
Det blev en rejält läskig match för Ninjas In Pyjamas. De lyckades tillslut efter många om och men vinna och skicka hem G2 Esports.
Det såg mörkt ut för svenska fansen under första kartan mellan Ninjas in Pyjamas och G2 Esports. Det internationella laget dominerade NIP på svenskarnas kartval, Ancient. De vann hela 12 rundor på sin CT-sida. NIP började komma tillbaka lite men efter ett vunnet halvköp från G2 kunde de inte komma tillbaka, 16-11 till G2.

När det var dags för Nuke så började dock NIP spela bra igen. Nu tog de kommando över matchen och vann 13 rundor på sin CT-sida. Men på T-sidan hade de det svårare. G2 vann runda på runda och det var inte 28:e rundan som NIP tillslut kunde säkra kartan med 16-13.

Sista kartan blev Inferno och även denna gången fick svenskarna en bra start. De vann nio raka rundor innan G2 kunde komma in i matchen, 10-5 i halvtid. Men precis som förra kartan började G2 komma tillbaka. Men efter många om och men så lyckades NIP stänga kartan med 16-12 och skicka hem G2.


Precis innan detta avslutades utslagningsmatchen mellan Team Vitality och MOUZ. Efter många om och men var det tillslut MOUZ som vann matchen. I och med detta är även Vitality ute ur turneringen.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..