×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

m0NESY planerar flytt till Europa: "Det är utmattande att flyga från Ryssland"

1
G2:s stortalang Ilya "m0NESY" Osipov berättar om flyttplaner och smoke-buggar under IEM Cologne.
17-årige stortalangen Ilya "m0NESY-" Osipov i G2 Esports bekräftar planer att flytta till Europa under presskonferensen i IEM Cologne.

Tidigare har rykten cirkulerat om att m0NESY ska ha sökt medborgarskap utanför Ryssland i samband med värvningen i G2 till följd av det ryska kriget i Ukraina. Detta menar talangen inte stämmer men säger att han kommer ansöka om uppehållstillstånd någonstans i Europa.

- För det första är det utmattande att flyga från Ryssland, det tar för lång tid, 15-16 timmar, och kostar mycket. Tills vidare kommer jag att bo i Tyskland ett tag. Ryktena om att jag ska skaffa medborgarskap var falska, men jag kanske fixar ett uppehållstillstånd någonstans, säger m0NESY.

Även frågor kring de konstanta smoke-buggarna talangen hittar och använder sig av togs upp under presskonferensen. m0NESY menar att utvecklarna Valve bara behöver jobba mer på spelet för att undvika buggarna.

- Vissa av dessa smokes har funnits i mer än 4 eller 5 år. Jag kunde många av dem sedan 2015 eller 2016, och de är fortfarande inte fixade, påpekar m0NESY.

- Det finns problem med andra saker, inte bara utility. I tävlingar använder folk fortfarande buggade nades, som den på Ancient som är kastad från spawn. Den är ansedd att vara buggad men är på något vis tillåten, jag vet inte varför, tillägger m0NESY.

G2 spelar sin elimineringsmatch mot ENCE Esports i IEM Cologne idag med schemalagd starttid klockan 19:30.

Artikelbild: Joao Ferreira/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..