×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

MIBR och Order ute ur Cologne — Brasiliansk superderby väntar

1
Efter att Imperial slagit ut Order så väntar nu ett otroligt brassederby senare idag.
Ytterligare två lag har fått lämna Intel Extreme Masters Cologne. Först fick vi se Made in Brazil åka ut efter en förlust mot Tyloo. Det startade bra för brassarna som krossade det kinesiska laget på första kartan med 16-3.

När matchen gick till sin andra karta vände matchen helt och då var det istället Tyloo som krossade MIBR med 16-5. Sista och avgörande kartan, Dust2, blev något jämnare men Tyloo var tydligt det starkare laget, 16-10 och MIBR är ute ur turneringen.


Näst på tur var matchen mellan Order och Imperial Esports. Australiensarna överraskade många med att börjad matchen på Inferno, en av Imperials bästa kartor. Det var dock ett klokt val då de plockade hem kartan med 16-8. Näst följde Mirage och då blev det helt tvärtom, 16-8 till Imperial.

Allt avgjordes på Nuke där Imperial fick en superstart. 13 vunna CT-rundor och det såg ut som att matchen skulle ta slut fort. Order började dock komma tillbaka lite och gav Oceanien hopp. Detta stängdes dock ner när Imperial stängde kartan med 16-11.

Detta innebär att vi kommer att få se ett superderby senare idag. Imperial kommer att ställas mot sina landsmän i 00Nation. Vi kommer alltså att få alla medlemmar som vann Majorn ESL One Cologne 2016 på samma server, dock uppdelade i två lag.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..