×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Turkiet

Mediauppgifter: Turkiska CS-veteranen kan göra comeback

1
Enligt ryktet kommer Engin "MAJ3R" Küpeli göra sin CS-comeback i Eternal Fire.
CS-veteranen Engin "MAJ3R" Kupeli ska göra en comeback i CS:GO och kommer göra den turkiska superfemman i Eternal Fire komplett. Detta enligt uppgifter till Dexerto.

Innan sin övergång till Valorant sent 2021 lämnade 31-åringen feta avtryck i karriären som superskytt i lag som Space Soldiers, Sangal Esports och det turkiska landslaget.

Nu ska MAJ3R vara ett myrsteg ifrån att göra sin comeback i CS:GO och återförenas med tidigare lagkamrat Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş i Eternal Fire som sedan två dagar tillbaka har en inkomplett femma efter att ha kickat Buğra "Calyx" Arkın.

Om stjärnkaptenen blir den sista pusselbiten i den turkiska superfemman så kommer debuten göras under ESL Pro League som startar den 31:a augusti.

Med MAJ3R kan Eternal Fire-femman se ut som följer:

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..