×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Nu börjar EM i CS:GO — svenska landslaget taggade till tänderna

1
Imorgon ställs Sverige mot Kroatien i svenskarnas första EM-match i CS:GO.
Europeiska mästerskapet i CS:GO sätter igång imorgon och Sverige har ett fullspäckat lag med stjärnor från bland annat Young Ninjas och Fnatic.

Turneringen spelas i Oradea, Rumänien och först ut på planen är Sverige mot Kroatien i en BO1-match med schemalagd starttid klockan 12:00. Totalt 16 lag tävlar om guldet och en prispott på ca 250 000 kronor.

- Våra förväntningar är att komma så långt som möjligt. Vi vill slåss för guldet. Det finns många bra lag som representerar sitt land. Men samtliga i det svenska landslaget har mött dessa spelare tidigare och vi vet att vi kan slå dem alla när vi har en bra dag, säger Jack "Jackinho" Ström Mattsson inför mästerskapet.

Det svenska laget gick i det inledande kvalet obesegrade och slaktade sitt motstånd med 16-1-vinster i samtliga matcher för att säkra sin plats i EM.

- Vi åker som en enad svensk landslagstrupp. Vi har ett gemensamt mål; vi ska kriga om en topplacering. Vi hoppas det svenska folket vill hänga med på vår EM-resa där vi lovar att bjuda på vårt bästa möjliga spel, säger förbundskaptenen Fredrik "JAEGARN" Andersson.

Det svenska landslagets matcher i mästerskapet kommer att sändas på SESF:s officiella Twitch-kanal för intressenter.

Den svenska EM-truppen är som följer:

Artikelbild: Pressbild/SESF
Videokälla: IESF/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..