×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Team Spirit direkt till huvudturneringen — Pain utslagna ur Cologne

1
Ytterligare ett lag är vidare till gruppspelet av IEM Cologne. Men samtidigt har nu ett lag fått lämna turneringen.
Det blev en rejält jämn kamp mellan Team Spirit och 00Nation. Allt gick som förväntat på Vertigo där Robert "patsi" Isyanov dominerade. Detta var den enda ojämna kartan i matchen, 16-5 till Spirit.

Näst på tur var Vertigo och nu blev det spännande. Återigen fick Spirit en bra start men brassarna ville inte ge sig. De vände tillbaka matchen och när de kom över till T-sidan tog de kommando. Efter många om och men kunde de tillslut stänga kartan med 16-14.

Sista och avgörande kartan blev Ancient. Nu var det 00Nation som var starkast i starten och fick med sig tio rundor till sidbytet. När Spirit gick över till CT-sidan kunde de snabbt jämna ut resultatet och även ta ledning med hela 14-9. Brassarna kom dock tillbaka och såg ut att vända. Men så blev inte fallet, 16-13 och Spirit är klara för gruppspelet.


Samtidigt spelades även matchen mellan Sprout och Pain Gaming. Även detta blev en jämn match men européerna var starkare. Efter 2-1 i kartor så skickade de hem Pain från turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..