×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Finest hänger kvar i Republeague — slaktade motståndet i ITB

2
Team Finest tog en överlägsen 2-0-vinst mot Into the Breach i elimineringsmatchen av Republeague.
Team Finest hänger kvar i Republeague efter 2-0-krossen av Into The Breach.

Matchen började på svensklagets kartval Vertigo och såg till en början ut att kunna bli ett jämnare möte efter första halvans 9-6-ledning för Finest på T-sidan. Finest drog dock iväg med rundorna i andra halvan som CT och krossade kartan med en 16-8-vinst.

Mötet fortsatte på Overpass och inleddes med storslakt från Finest på CT-sidan som tog en dominant 12-3-ledning i första halvan. Det dröjde inte länge innan Finest slog spiken i kistan och stängde ner kartan med 16-5 och därmed matchen.

Förlusten för ITB innebär att de är eliminerade från turneringen medan Team Finest håller sig kvar i turneringen och måste vinna de samtliga två kvarstående matcherna för att hänga kvar till slutspelet.

Artikelbild: Karl-Filip Karlsson/Pinnacle

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..