×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

Uppmärksammade AWP-stjärnskottet stänger dörren för ryska lag: "Föredrar Europa"

1
Den ryska AWP-spelaren avslöjar att han vill fortsätta sin karriär i ett europeiskt lag.
När Abdul "degster" Gasanov transferlistades av Team Spirit förra veckan var det många som höjde på ögonbrynen. 20-åringen har varit lagets bästa spelare under vårsäsongen och var en starkt bidragande faktor till att Spirit säkrade en topplacering i vårens Major i Antwerpen. Förklaringen till beskedet uppgavs senare vara spelarens ovilja att flytta från Ryssland till Serbien, något som organisationen krävde.

Under veckan har degster hoppat in i OG under Blast Premiers vårfinaler och där gjort mycket bra ifrån sig. I en intervju med nyhetssajten Pley avslöjar degster att han har siktet inställt på att hitta ett europeiskt lag att spela med under nästa säsong.

— Jag har aldrig sagt att jag inte vill flytta från Ryssland. Jag har bara sagt till min organisation att jag inte vill flytta till Serbien, säger degster i intervjun.

— Det här är en möjlighet för mig att visa att jag kan spela i ett lag som pratar engelska. Som jag ser det just nu kommer jag aldrig att gå med i ett CIS-lag. Bara om det vore Natus Vincere, annars föredrar jag Europa framför CIS.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..