×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Efter Major-succén — ryska stjärnspelaren lämnar laget: "Enbart personliga faktorer"

1
Team Spirits AWP-stjärna var inte beredd att flytta från Ryssland för lagets skull.
Team Spirit var en av Antwerpen-Majorns största utropstecken. Den ryska femman bjöd på fantastisk CS:GO och lyckades ta sig hela vägen till semifinal i turneringen innan det tog slut mot Faze Clan.

Nu meddelar laget att man väljer att transferlista sin AWP-spelare Abdul "degster" Gasanov. Draget kommer minst sagt oväntat då degster varit lagets bästa spelare under vårsäsongen.

I ett uttalande på Twitter beskriver degster själv att anledningen till beslutet är av personlig natur. Team Spirit håller just nu på att flytta sin verksamhet från Ryssland till Serbien något som 20-åringen inte varit beredd att göra.

"Organisationen vill att alla spelare ska spendera minst nio månader om året i Serbien. Det finns vissa personliga frågor som hindrar mig från att möta de här kraven", skriver degster.

"Utöver det bor min flickvän i Moskva och vi behöver mer tid för att besluta om vi kunde tänka oss att flytta till Serbien. Detta var ett ömsesidigt beslut baserat enbart av personliga faktorer så det finns ingen politisk kontext här".



I veckan kommer degster att hoppa in i OG som ersättare för Mateusz "mantuu" Wilczewski efter att polacken blivit sjuk. OG och degster delar i Blast Premiers säsongsfinaler med start imorgon.

Artikelbild: João Ferreira

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..