×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Grillska Örebro säkrar finalplats i Skolkampen — vann Grillska-derbyt på Dreamhack

1
Grillska Örebro vann Grillska-derbyt mot Grillska Hogriders i Skolkampens semifinal.
Under kvällen spelades den första semifinalen i skolturneringen Skolkampen på plats på Dreamhack i Jönköping. Matchen var ett Grillska-derby mellan Grillska Örebro och Grillska Hogriders och det var förhandsfavoriterna Grillska Örebro, som nyligen vann Gymnasieligan utan att förlora en karta, gick till slut segrandes ur matchen efter två raka kartvinster på Inferno och Vertigo.

Sverige Grillska Örebro
free, kronkzz, farah, Roker, Prone

Sverige Grillska Hogriders
Staz, Prime, ZooooM, StenGod, KEVAARA
På den första kartan bjöd Grillska Örebro-spelaren Adam "free" Fintling på en rejäl uppvisning. 19-åringen stod för hela 31 kills när hans femma tog hem kartan med 16-11.

På Vertigo kopplade förhandsfavoriterna greppet om kartan direkt på CT-sidan och släppte sedan aldrig taget. Grillska Örebro vann till slut kartan med 16-7 och Max "kronkzz" Gustafsson toppade scoreboarden med 23 kills.

Segern innebär att Grillska Örebro får spela final i turneringen på Dreamhacks stora scen imorgon. Vilka laget får möta avgörs också under morgondagen när den andra semifinalen mellan Frida Gymnasiet och LBS Helsingborg spelas med start klockan 14:00.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..