×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

OG stänger ner Navi — säkrar slutspelsplats i Blast Premier

0
OG:s Nemanja "nexa" Isaković och company stängde ner giganterna i Navi.
OG säkrar en slutspelsplats i Blast Premiers vårfinaler efter en kylig 2-1-vinst mot Natus Vincere.


Matchen började på OG:s kartval Inferno som till en början såg ut att bli ett jämnt möte med en knapp 8-7-ledning för Navi efter första halvan som CT. Navi var dock alldeles för vassa som T i andra halvan och säkrade 8 raka rundor för kartans 16-7-vinst.

Mötet fortsatte på Mirage och blev en succéhalva för OG:s CT-sida i första halvlek där en 11-4-ledning kunde tas. Trots det stora övertaget gjorde Navi en rejäl vändning och var inte långt ifrån att kunna kvittera, men föll kort när OG stängde ner kartan med 16-12.

Matchen avgjordes på Ancient där OG tog första halvleken med en stark arm för en 9-6-ledning som T. Navi försökte vända på steken och få överhanden i andra halvlek men föll precis lagom kort när OG säkrade kartans 16-13-vinst och därmed matchen.

Vinsten för OG innebär att de har säkrat en slutspelsplats medans Navi står med huvudet under yxan i väntan på sin elimineringsmatch den 17:e.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..