×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix vinner Fragleague Nordic Championship efter en dramatisk final

1
Äntligen var det Lilmix tur att ta hem en förstaplats. Efter första kartan såg det mörkt ut men när svenskarna kom igång var de ostoppbara och förra säsongens vinnare, cocolovers, stod inte en chans.
Det blev Lilmix som tog hem säsong 8 av Fragleague Nordic CS:GO Championship efter vinsten mot det finska laget Cocolovers.

På Mirage så blev det, trots en stark start från Lilmix, cocolovers som tog hem kartan med 16-13. På Lilmix pick, Ancient, så var det inte ens en fråga om vilket lag som var bäst och svenskarna vann kartan med 16-4. Inferno var den avgörande kartan och även här spelade Lilmix otroligt bra och matchen stängdes med ett 16-11-resultat.

Johan "Hype" Engblom storspelade och hade bland annat mest kills på Inferno men han presterade även bra på de två övriga kartorna. På Ancient var det veteranen Max "quix" Lindqvist som ledde laget till vinsten med hela 24 kills.

Vinsten innebär att Lilmix tar hem 100.000 kr medan cocolovers endast går hem med 50.000 kr. På tredjeplats kom det norska laget Vikings Esports efter vinst mot Lemondogs i bronsmatchen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..