×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JAEGARN håller provspel för uttagning till juniorlandslaget i CS:GO

1
Fredrik "JAEGARN" Kempf och Svenska e-sportförbundet scoutar efter framtidens CS:GO-stjärnor.
Svenska e-sportförbundet och Fredrik "JAEGARN" Andersson arrangerar ett event för att plocka ut de bästa juniorspelarna för att representera Sverige i CS:GO:s juniorlandslag.

Tävlingen annonserades av Svenska e-sportförbundet på Facebook som beskriver möjligheterna för sveriges juniorer i bland annat Path of a Ninja och Inferno Online-tävlingar som leder till ett wildcard event där 10 juniorer gör upp om en plats i det svenska juniorlandslaget.

- Att representera Sverige i CS:GO-juniorlandslaget kan vara starten på en lysande esportkarriär, jag hoppas så många som möjligt av Sveriges aspirerande esportstjärnor tar chansen att visa upp sig inför den stundande uttagningen, säger JAEGARN och fortsätter.

- I år har vi fler tillfällen och sätt att visa upp sina skills på än tidigare, jag hoppas även att detta leder till en större konkurrens om landslagsplatserna och att vi på så sätt får ett ännu vassar juniorlandslag, avslutar huvudcoachen JAEGARN.

Uttagningarna till wildcard eventet kommer att ske via Path of a Ninja och Inferno Onlines Wingman-turneringar som spelas på fysisk plats.

Artikelbild: Pressbild/SESF

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..