×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kappa Bar vände och vann — tar tredjeplatsen i Elitserien

1
Alexander "AlekS" Andersson ledde sina mannar till bronspengen i Elitserien.
Kappa Bar tar bronsplatsen i vårens säsong av Elitserien. Det står klart efter att laget vunnit dagens bronsmatch mot LakeShow med 2-1 i kartor.

Sverige Kappa Bar
pupcake, zeak, AlekS, Karma, fippE

Sverige Lakeshow
KALLE, s1ck, MistFire, Jeppe, PALM1

Matchen började på Lakeshows kartval Mirage. Kappa öppnade på CT-sidan och hade länge övertaget i matchen tack vare fint spel från lagkapten Alexander "AlekS" Andersson. I den andra halvleken steppade Lakeshow upp rejält. Lukas "MistFire" Poromaa och Jesper "Jeppe" Solberg toppade scoreboarden med 28 kills vardera när Lakeshow säkrade kartvinsten med 16-13.

Kappa kvitterade sedan matchen på Inferno. AlekS fortsatte att visa vägen och hade 23 frallor i slutet av kartan som Kappa vann med samma siffror som Lakeshow tog hem karta ett på — 16-13.

Avgörandet kom att ske på Nuke och återigen blev det en jämn historia. Lakeshow öppnade piggast på CT-sidan men Kappa fick ordning på sitt anfallsspel och kunde gå till halvtidsvila med sju rundor vunna. I den andra halvleken fortsatte lagen spela jämnt men starkt spel från Kevin "pupcake" Henning gjorde att Kappa till slut återigen vann matchen med 16-13.

Senare ikväll ska också säsongens vinnare koras. Elitserien-finalen spelas mellan Eyeballers och Young Ninjas.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..