×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers klara för final i Elitserien — vann med 2-0 mot Lakeshow

1
Anton "Sapec" Palmgren toppade scoreboarden på bägge kartorna när Eyeballers säkrade en finalplats i Elitserien.
Eyeballers är klara för final i vårens säsong av Elitserien. Den nya svenska organisationen besegrade LakeShow bekvämt med 2-0 i kartor i gårdagens semifinal.

Sverige Eyeballers
Sapec, JW, Svedjehed, SHiNE, flusha

Sverige Lakeshow
PALM1, KALLE, Jeppe, MistFire, s1ck

Eyeballers kopplade greppet om matchen direkt genom en fin CT-sida på Lakeshows kartval Mirage. Förhandsfavoriterna hade en 12-3-ledning efter 15 rundor. Lakeshow öppnade den andra halvleken starkt men kunde försprånget från den första halvleken var för stort och Eyeballers kunde stänga kartan med siffrorna 16-10.

På Eyeballers kartval Inferno höll Lakeshow jämna steg med Jesper "JW" Wecksells mannar under den första halvleken. När det var Eyeballers tur att försvara på kartan blev det dock en ensidig historia. Fint spel från bland annat Anton "Sapec" Palmgren ledde Eyeballers till åtta raka rundvinster som försvarare och slutresultatet skrevs 16-7 i Eyeballers favör.

Under lördagen spelas finalen mellan Eyeballers och Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas. Finalen är schemalagd att spelas klockan 17:00 inför publik i Space Arena i Stockholm.

Artikelbild: Pressbild/Eyeballers
Videokälla: Republeague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..