×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Inhopparen efter succén mot världsettan: "Visade upp lite av det jag kan"

1
Janusz "Snax" Pogorzelski var serverns bästa spelare när Ence vann mot Faze Clan i IEM Dallas.
Den polska legendaren Janusz "Snax" Pogorzelski fick på kort varsel hoppa in i ENCE Esports för att ersätta Lotan "Spinx" Giladi i IEM Dallas. Igår kväll gjorde 28-åringen total succé på servern när Ence besegrade världsettan Faze Clan med 2-1 i kartor.

Snax noterades för 67 kills över de tre kartorna och var med det matchens dödligaste spelare. Efteråt intervjuades den kontraktslösa spelaren i ESL:s sändning och avslöjade då att han hoppas att insatsen hjälper honom att hitta ett nytt lag.

— Jag tar den här turneringen på väldigt stort allvar. Jag letar efter ett lag, grindar mycket och är hungrig för att spela mer tier 1-CS. Jag tycker att jag visade upp lite av det jag kan idag, sade Snax.

Legendaren passade också på att hylla Ence som organisation och människorna som arbetar med laget. Han lyfte särskilt lagets analytiker som han menar gjort ett starkt förberedelsearbete.

— De har verkligen jättebra människor omkring sig. Kemin är perfekt och jag känner mig som hemma, sade han.

Snax inhopp i IEM Dallas är spelarens första tävling för året. Sedan slutet av 2021 har Snax varit utan kontrakt efter att ha lämnat Anonymo Esports efter oenigheter om lagets uppställning.

Se intervjun med Snax nedan:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..